Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Szállítási információk

Szállítási cím

Szállítási címként szerepelhet a lakás, vagy akár a munkahely címe is, azaz Magyarország területén bármilyen szállítási cím megadható. A szállítási cím eltérhet a számlázási címtől is. Szállítási címként azt a címet érdemes megjelölni, ahol a vevő nagy valószínűséggel tartózkodik a szállítás várható időpontjában.

Szállítási határidő

Webáruházunk megrendeléseit a GLS Hungary Kft. teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük! A szállítási határidő 2-5 munkanap a 14:00-ig leadott rendelések esetében. Az ezt követően leadott rendeléseknél 3-5 munkanap a szállítási határidő. A kiszállítások időbeni szervezését nem mi végezzük.

Szállítási díj

A szállítási díj egységesen 2000,- Ft + Áfa. (Bruttó = 2540,- Ft)

A GLS futár csak abban az esetben adja át a csomagot a címzettnek, ha az utánvét összegét megfizette. Utánvétes csomag GLS Automatából is felvehető. Az utánvét összegét bankkártyával lehet kiegyenlíteni a GLS Automata terminálján keresztül. A szolgáltatás díja hozzáadódik a csomagszállítási díjhoz.

A szállítási díj magában foglalja a csomagolási költséget. A szállítási díjak magyarországi szállítás esetén érvényesek.

Futárszolgálat elérhetőségei:

Címzetteknek fenntartott ügyfélszolgálat
munkanapokon 7.00 - 20.00 érhető el

Telefon: +36 1 802 0265
Mobil: +36 20 890-0660

E-mail: info@gls-hungary.com